در این مراسم که با سخنرانی رئیس مرکز میاندوآب، دکتر حسن مهدوی کیا آغاز شد به نکات ارزشمندی از انتظارات مقام معظم رهبری از طیف دانشجوی انقلابی اشاره کرد.

در ادامه دکتر محمدعلی شیخ محسنی معاون آموزشی و مشاور فرهنگی و اجتماعی مرکز به بیان اهمّ قوانین آموزشی پرداخته و نیز مروری هم بر فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشجویی داشت.

شیخ محسنی در تکمیل سخنان خود اظهار داشت: تشکل های دانشجویی فعال در این مرکز که برنامه های علمی، هنری و فرهنگی بسیاری انجام می دهند همواره مورد حمایت اساتید و مسئولین بوده اند و شما نیز به عنوان نو ورودیهای این مرکز می توانید در قالب این نهادها فعالیت نمائید.

سپس مدیران گروه های آموزشی مرکز به معرفی گروه مربوطه، اساتید و دروس تخصصی و عمومی رشته های مرتبط و کاربرد آنها در جامعه پرداختند.

معرفی دانشجویان رتبه های برتر آموزشی، پخش نماهنگ های ویژه روز دانشجو، پخش ویدئویی درخصوص بیانات مقام معظم رهبری خطاب به دانشجویان و کلیپ معرفی مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب از سری برنامه های این مراسم بود.

گفتنی است این مراسم ۱۵ آذر ۱۴۰۰ در ساعت فرهنگی، در بستر مجازی سامانه ی آموزشی دانشگاه و با حضور حداکثری دانشجویان، اساتید و کارکنان مرکز برپا شد.