بمناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش به همت مدیریت تربیت بدنی و با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارومیه با همکاری هیات ورزشهای دانشگاهی استان، همایش بزرگ کوهپیمایی دانشگاهیان ارومیه با شرکت دانشجویان، اعضای هیات علمی،کارکنان و سایر مدیران و مسولین تربیت بدنی دانشگاههای شهر ارومیه روز پنجشنبه ۲۹ مهرماه مصادف با روز گرامیداشت کوهنوردی و با شعار "ورزش دانشگاهی، ورزش سبز و محیط زیست" برگزار شد.
در این همایش که در آن بیش از ۲۰۰ نفر از دانشگاههای ارومیه،صنعتی ارومیه، پیام نور ارومیه، علوم پزشکی ارومیه، علمی کاربردی، ، فرهنگیان، آذرآبادگان و دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه حضور داشتند، در ارتفاعات کوه سیر ارومیه با رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی ترتیب یافت.

در انتهای این همایش به قید قرعه جوایز ورزشی از طرف مدیریت تربیت بدنی دانشگاه ارومیه اهدا شد.