مراسم معارفه مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه اروميه با حضور مسئولين بسيج دانشجويي استان آذربايجان غربي، رییس دانشگاه اروميه و اعضاي شوراي فرهنگي دانشگاه در سالن پژوهشكده آرتميا برگزار گرديد.

در اين مراسم، محمد مقراضي، دانشجوي كارشناسي ارشد رشته مهندسي مكانيك  به عنوان فرمانده بسيج دانشجويي حوزه شهيد باقري  و نیز ريحانه قره باغي، دانشجوي كارشناسي رشته روانشناسي به عنوان مسئول جانشين خواهران معرفي شدند.

معاونت فرهنگي و دانشجويي دانشگاه ارومیه ضمن آرزوي موفقيت براي اين عزيزان در مسئولیت محولّه، اميد آن دارد تا با بهره گيري از توانمندي ها و تلاش و فعاليت در راستاي اهداف و آرمانهاي والاي انقلاب اسلامي و بسيج دانشجويي، در جامعه فرهيخته دانشگاهيان، موفق و پيروز باشند.

علاقمندان جهت عضويت و فعاليت در بسيج دانشجويي مي توانند با مسئول نيروي انساني بسيج دانشجويي به شماره تماس 09059198864 در ارتباط باشند.