دکتر جوادی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه ارومیه در مصاحبه با رادیو چی‌چست استان آذربایجان غربی درباره دستاوردهای عملیات موشکی و پهپادی دیشب بیان کرد:

این عملیات غرور انگیز پاسخ به سال‌ها اقدامات تروریستی آشکار و پنهان رژیم صهیونیستی است و پاسخ به جنگ ترکیبی علیه ایران در داخل و سطح بین‌المللی است.
 تا حمله نکرده بودیم می‌گفتند ایران نمی‌تواند و می‌ترسد و جرئت دفاع از منافع خود را ندارد. حمله هم کردیم می‌گویند چرا حمله کردید جنگ‌طلب هستید‌.
دستاورد مهم دیگر درس عبرت برای برخی کشورهای همسایه ایران است که گاهی رجزخوانی کرده و اقداماتی را علیه ایران انجام می‌دهند حساب دستشان آمد که نباید وارد بازی باخت قطعی شوند و حسن همجواری را با دخالت کشورهای فرامنطقه‌ایی نادیده بگیرند.
این دفاع افتخارآمیز روحیۀ جبهۀ مقاومت و ملت‌های آزادی‌خواه را مضاعف و مرهمی بر دل‌های مجروح ملت مقاوم غزه و ستم‌دیدگان جهان است.