به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند، ضیافت افطاری (رزرو رایگان) روز یکشنبه به دلیل تغییر در برنامه‌ریزی انجام شده، در روز دوشنبه مورخ 20 فروردین 1403 با حضور هیأت محترم رئیسه دانشگاه به قرار ذیل برگزار خواهد شد:

- برادران:
دریافت وعده سحری از ساعت 16:30 الی 17:30 در محل رستوران مرکزی دانشگاه امکان پذیر خواهد بود. همچنین ضیافت افطاری، در روز دوشنبه رأس ساعت 18:45 در محل رستوران مرکزی برگزار خواهد شد.

- خواهران:
توزیع وعده سحری خواهران خوابگاهی از ساعت 16:30 تا ساعت 18 در محل خوابگاه خواهد بود. همچنین ضیافت افطاری در روز دوشنبه رأس ساعت 18:45 در محل رستوران دانشکده علوم برگزار خواهد شد.

سرویس ایاب و ذهاب از محل خوابگاه مقدم ساعت 18، از محل خوابگاه رست و عمار 18:30 و از محل خوابگاه بنت‌الهدی نیز ساعت 18:40 به سمت رستوران‌ علوم دانشگاه حرکت خواهند نمود.

سرویس ایاب و ذهاب از محل خوابگاه شهید مطهری ساعت 18:15 به سمت رستوران‌ مرکزی دانشگاه حرکت خواهد نمود.