دکتر جوادی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه ارومیه در مصاحبه با رادیو چی‌چست استان درباره روز جمهوری اسلامی بیان داشت:

۴۶ سال پیش ۹۸/۲ در صد مردم ایران در یک همه پرسی بی‌سابقه در تاریخ دمکراسی‌های جهان رای آری به جمهوری اسلامی دادند.
از همان زمان یک عده قلیل (۱/۸) اما پر سروصدا با هر دو رکن (جمهوریت، اسلامیت) ساز مخالفت کوک کرده، روزها و حوادث اسفباری خلق کردند. (تجزیه‌طلبی، ترور، ناامنی...) اما با قاطعیت می‌توان گفت:
امامین انقلاب اسلامی مدافعان اصلی و محافظان جدی این دو رکن اساسی بودند.
آرمان‌های انقلاب اسلامی از همان ابتدا استقلال و آزادی و عدالت و ظلم‌ستیزی وحدت و اقتدار ملی با تکیه به اخلاق و معنویت بود.

دکتر جوادی در ادامه بیان کردند:
در گفتمان جریان منحط سکولار آرمان‌های مهم جمهوری اسلامی مغفول و عمداً مطرود است چون استقلال فکری ندارند صحبت از استقلال نمی‌کنند چون به ویژه‌خواری عادت کرده‌اند، حتی در مقام حرف هم یادی از فسادستیزی و عدالت‌گستری نمی‌کنند. چون دین و اخلاق را مانع ول‌انگاری و افزون‌طلبی می‌بینند دم از سکولاریسم می‌زنند.

تحکیم و تقویت بنیاد جمهوریت و اسلامیت و مراقبت از مولفه‌های اقتدار ایران به‌ویژه حفظ وحدت ملی و تلاش همه‌جانبه برای توسعه و تعمیق رضایت‌مندی عمومی با عملی‌کردن مطالبات بحق اقشار مختلف و عدالت‌گستری و رعایت الزامات مشارکت واقعی مردم در همه عرصه‌ها می‌تواند آرمان‌های بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی را محقق نماید.