در تاریخ 18 اردیبهشت‌ماه 1402 دکتر بهادری جهرمی سخنگو و رئیس شورای اطلاع رسانی دولت سیزدهم با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه ارومیه و دانشگاه‌های استان آذربایجان غربی طی یک گفت و گوی بی واسطه به سوالات و مطالبات دانشجویان پاسخ داد.

سخنگوی دولت در این مراسم که با حضور بیش از 1500 دانشجو در محل سالن شهید چمران دانشگاه ارومیه به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به اینکه دولت به ارائه فضای گفت و گو محور توجه ویژه دارد، گفت: راه‌اندازی خانه‌های گفت و گوی آزاد در دانشگاه‌ها به همه این مراکز ابلاغ شده و این امر در راستای اصل ۲۷ قانون اساسی و مصداق همین موضوع است.

علی بهادری جهرمی افزود: دولت سیزدهم همچنین لایحه‌ای را برای ساماندهی تجمعات تدوین کرده و تقدیم مجلس شورای اسلامی شده است.

وی در ادامه در خصوص موضوع راه اندازی وزارت بازرگانی و انتقاداتی که از سوی دانشجویان به آن شد، گفت: در اولین دیدار دولت و مجلس نگاه ما این بود که نیازمند وزارت بازرگانی هستیم و چندین جلسه هم به موضوع پرداخته شد و در حال حاضر از سوی مجلس در دست بررسی است.

سخنگوی دولت همچنین در خصوص عدم حضور مسئولان استانی در فضای دانشگاهی اظهار کرد: ما از این امر استقبال می‌کنیم ولی امروز علت عدم حضور استاندار آذربایجان‌غربی، همراهی معاون اجرایی رئیس‌جمهور بود.

بهادری جهرمی همچنین دولت را متعلق به مردم و گفتمان آن را عدالت محوری مردمی دانسته و افزود: اطلس ملی اشتغال در کشور نهایی شده و در حال اجرای سال اول آن هستیم ضمن اینکه جذب پنج هزار نخبه در سیستم اداری با معرفی بنیاد ملی نخبگان نیز در دستور کار قرار دارد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در آذربایجان غربی، یک شبکه فساد مجوزهای معدن تیتان را گرفته و احتکار می‌کرد، یادآور شد: دولت سیزدهم و استاندار آذربایجان‌غربی یک سال تلاش کردند تا مجوز را از دست آنها گرفته و به اهلش بدهند.

سخنگوی دولت در پایان تاکید کرد: هر جا دولت اشراف پیدا کند که اعمال نفوذ شده، برخورد می‌کند و شما دانشجویان هم اگر مصداقی دیدید به دولت و مجلس گزارش دهید.

در این جلسه تعداد قابل توجهی از دانشجویان به بیان دغدغه‌های خود پرداختند و بخش اعظمی از وقت سخنگوی دولت به دانشجویان برای بیان نقطه نظرات اختصاص یافت.

همچنین دکتر احمد علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه در ابتدای مراسم گزارشی از وضعیت آموزش عالی در سطح استان آذربایجان غربی ارائه نمود.