دکتر عبدالحسین کلانتری معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری در تاریخ 22 آذر 1401 بعد از نشست معاونین فرهنگی دانشگاه‌های منطقه 3 کشور و نشست با دانشجویان فعال فرهنگی ارومیه به صورت سرزده از اماکن مختلف فرهنگی و  ورزشی دانشگاه ارومیه بازدید نمودند.

معاون محترم وزیر علوم و هیئت همراه ابتدا از مسجد دانشگاه بازدید نموده و نماز مغرب و عشا را به جا آوردند، سپس از مزار شهدای گمنام دانشگاه ارومیه بازدید نموده و یاد و خاطره شهدای گرانقدر را گرامی داشتند.

در بازدید از سالن ورزشی آزادگان، سالن بدنسازی و سالن ورزشی فجر معاون محترم وزیر علوم، دکتر علیجانپور رئیس دانشگاه و دکتر جوادی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با دانشجویان به گفت و گو پرداختند و قول مساعد به رفع مشکلات ایشان دادند.

در ادامه از مجتمع فرهنگی هنری دانشجویان دانشگاه ارومیه بازدید نمودند که این مجتمع نیز اخیراً بعد از دو سال رکود به صورت کامل تعمیر و بهسازی شده است.

بازدید از حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه که اخیرا به صورت کامل تعمیر و بهسازی شده از دیگر برنامه‌های بازدید شبانه معاون فرهنگی وزیر علوم بود.