حجت الاسلام و المسلمین جباری: وقتی یک تصمیم خوب گرفته می شود نباید مانع تراشی کرد

۲۲ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۸ کد : ۱۱۸۲۰ پیش فرض
تعداد بازدید:۹
حجت الاسلام و المسلمین جباری: وقتی یک تصمیم خوب گرفته می شود نباید مانع تراشی کرد

کرسی آزاداندیشی با عنوان "بررسی گفتمان شهید حاج قاسم سلیمانی" مرحله دوّم در تاریخ 18ام دی ماه 99 به همّت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه ویژه ی اساتید دانشگاه های ارومیه برگزار شد.

نظریه پرداز در این کرسی آزاد اندیشی که با حضور بالغ بر هفتاد و یک نفر از اساتید دانشگاه های کلان شهر ارومیه ترتیب یافت، گفت: شهید والامقام سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، در کارهای جمعی و تیمی خیلی موفق عمل کرد و در ایجاد و تقویت وحدت بسیار تأثیرگذار بود.

حجت الاسلام و المسلمین کریم جباری ادامه داد: وقتی یک تصمیم خوب گرفته می شود نباید مانع تراشی کرد، همچنانکه دست این شهید والامقام باز بود و از تصمیمات ایشان حمایت می شد بایستی از نیروهای ارزشمند انقلابی و علمی نیز حمایت شود.

این کرسی که با تعداد 12 نفر عضو فعال به عنوان مشارکت کنندگان در مباحث نام نویسی و برپا شده بود به الگوهای زندگی این سردار دلها و فرهنگ خودکفایی مردمیدان و مدیریت بهینه در صرف بیت المال به صورتی کاملا علمی پرداخت.

وی خاطر نشان کرد: نقش اخلاص، ثبات قدم، عدم تغییر رویه و یکرنگی آن شهید عزیز زبانزد نه تنها مسئولین بلکه زیردستان وی نیز بود.

نظریه پرداز کرسی آزاد اندیشی اذعان داشت: سردار سلیمانی در تمام سنگرها خود را سرباز خطاب می کرد و با این دید عمل می کرد و به همین دلیل همواره موفقیت از آن او و به تبع آن کشور عزیزمان بود.

حجت الاسلام و المسلمین جباری از ویژگیهای اخلاقی این شهید سرافراز این گونه سخن گفت: با دشمنان انقلاب با لحن نصیحت و مدارا عمل و برخورد می کرد، با زیردستان خود صبوری و شکیبایی داشت و در مناظرات هم هیچ وقت حرف زشت و نازیبایی بکار نمی بّرد.

در ادامه ی این کرسی فعالین شرکت کننده نیز ضمن تاکید بر نقش دانشگاهیان در مسائل کلان کشور از وی به عنوان یه متفکّر خلاق نام بّردند.

دانشگاه باید به عنوان حلّال مشکلات به مسائل نگاه کند.

اساتید حاضر در جلسه با بیان مطلب فوق افزودند: بایستی ملزومات دانشگاه فعال را فراهم نمائیم و مدیریت عالی کشور و استان خود را ملزم بداند تا از نظر اساتید بهره مند نماید.

آنان ادامه دادند: حلقه های ارتباطی اساتید با صنعت، جامعه و مدیریت دانشگاه در حال حاضر مفقود است و نیاز به کار دارد تا خروجی های ارزشمندی داشته باشد پس باید تغییر اساسی اتفاق بیافتد و به مرحله شکوفایی علمی و صنعتی سوق دهد، اساتید با تاکید بر خلاقیّت سردار سلیمانی در عمل، صرف یادآموزی را در فضای دانشگاه کافی ندانسته و برای عملیاتی شدن خروجیهای ارزشمند، فرایند کاری اساتید را نیاز به بازتعریف دانستند.

اساتید در این کرسی آزاداندیشی به مشارکت اساتید در شرکتهای دانش بنیان، نقش اساتید و دانشجویان در جنگ نرم، پیشنهاد راهکارهایی برای انتقام سخت، نشاط بخشی به جوانان بالاخص دانشجویان، ارزش گذاری به شهدای سلامت، هسته ای و دوران جنگ بیش از گذشته اشاره نمودند.

همچنین برخی آئین نامه ها را در نقش محدودیت زایی اساتید مهم برشمردند و عنوان کردند: ارتباطات خیلی خوبی با بیرون دانشگاه از سوی اساتید اتفاق می افتد که آئین نامه های جاری محدودیتهای زیادی در این ارتباطات ایجاد می کند و آزادی عمل را برای ارائه راهکار مشکلات مبتلابه جامعه از آنان سلب می نماید که این مورد باید در کارگروه های تخصصی مورد تجدیدنظر قرار گیرد.

انتخاب مدیران براساس شایسته سالاری، استفاده از اساتید جوان، و افزایش کارهای تیمی و گروهی از سایر مباحث مطرح شده از سوی اساتید در این کرسی آزاد اندیشی بود.

آنان در بخش پایانی این جلسه ی گفتگومحور به اتفاقات سالگرد شهادت سردار سلیمانی اشاره کرده و افزودند: وی از تأثیرگذارترین شخصیتهای جهان بود بطوریکه در سالگرد شهادتش سیستم سیاسی آمریکا، همانند شیوه های عصر حجر به هم ریخت و رسوایی به بار آورد که یک انتقال قدرت مایه ننگ آن کشور در رسانه های دنیا شد آن هم در مملکتی و بین کسانی که خود را سردمدار دموکراسی و آزادی می دانند.

آنان ادامه دادند: جایگاه و ارزش شهدای هسته ای همچون شهید شهریاری و شهید فخری زاده که رشدشان، علمشان و توانشان را برای ارتقاء کشور در انرژی هسته ای و ساخت موشک گذاشتند حال آنکه می توانستند برای خود 500 مقاله بنویسند یا شرکتهای مختلف تأسیس کنند تا سود سرشار داشته باشند ولی منافع ملّی را ترجیح دادند، همیشه برای ما استید و به تبع آن دانشجویان باید محفوظ باقی بماند.

این کرسی آزاداندیشی که مرحله اول آن بسیار پرشور و با استقبال کم نظیری همراه بود و مقرر شده بود مرحله دوم آن نیز برگزار گردد، با شور و حال بسیار بیشتری همراه شد.

آخرین ویرایش ۰۴ اسفند ۱۳۹۹

نظر شما :