راه‌اندازی شبکه شادا

۲۱ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۱ کد : ۱۱۱۷۱ پیش فرض
تعداد بازدید:۱۵
راه‌اندازی شبکه شادا
ایجاد شبکه افکارسنجی در دانشگاه‌های دولتی ایران (شادا)؛ گامی نو در جهت شناخت دقیق تر فضای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های کشور است.
راه‌اندازی شبکه شادا

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ایجاد شبکه افکارسنجی در دانشگاه‌های دولتی ایران (شادا)؛ گامی نو در جهت شناخت دقیق تر فضای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های کشور است.

خانم دکتر پارساپور، مدیر کل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد؛ این دفتر با مشارکت و همفکری معاونت های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه های دولتی سراسر کشور و در راستای سیاست گذاری و برنامه ریزی مبتنی بر دانش و پژوهش، اقدام به تاسیس و راه‌اندازی «شبکه افکارسنجی دانشگاه‌های دولتی ایران» کرده است. ایجاد شبکه مزبور که امکان دسترسی به داده‌های به روز و متقن از فضای دانشگاهی کشور را فراهم می کند، به سیاست گذاری و برنامه ریزی ناظر بر واقعیت های اجتماعی کمک می کند و گامی موثر در شناخت نگرش و باورهای کنشگران دانشگاهی بوِیژه دانشجویان است. این داد‌ه‌ها و اطلاعات علاوه بر ارایه تصویری از وضعیت امروز دانشگاه‌ها می‌تواند به عنوان منبعی برای روندپژوهی و دنبال کردن تغییرات اجتماعی و فرهنگی دانشگاه‌ها مورد بهره‌گیری قرار گیرد.

آخرین ویرایش ۲۱ آبان ۱۳۹۷

نظر شما :