گزارش تصویری از اختتامیه "نمایشگاه آثار خوشنویسی و نقاشی خط "نون و القلم" با حضور دکتر جوادی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارومیه و اهدای لوح به برگزیدگان

این نمایشگاه به همت کانون هنرهای تجسمی و همکاری انجمن‌های علمی‌دانشجویی و کانون‌های هنری و با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی در محل دانشکده معماری، شهرسازی و هنر دانشگاه ارومیه از ۱۴ الی ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد.

مراسم اختتامیه نمایشگاه ن والقلم، با حضور جناب آقای دکتر جوادی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارومیه، رئیس دانشکده هنر، مسئولین فرهنگی و آموزشی دانشکده و هنرمندان صاحب اثر در روز یکشنبه ۲۰  اسفندماه در فضای دانشکده هنر، معماری و شهرسازی برگزار گردید.
مراسم اختتامیه در آخر با عکس دسته جمعی از هنرمندان و مسئولان فرهنگی پایان یافت.

اهدای تابلوی خوشنویسی

در پایان نمایشگاه، جناب آقای صابر خوشمرام یکی از هنرمندان صاحب اثر در نمایشگاه، یکی از کارهای خوشنویسی خود را به دانشکده معماری شهرسازی و هنر دانشگاه ارومیه اهدا کردند.
قرار بر این است که ان شاء الله این اثر، با ذکر نام هنرمند، آقای خوشمرام در دانشکده هنر، معماری و شهرسازی نصب شود.