مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه ارومیه در راستای اجرایی نمودن سیاست‌های کلان دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در تاریخ ۱۵ آذر همزمان با جشن روز دانشجو اقدام به برگزاری نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد (دو غرفه) با هدف و عنوان (نه به دخانیات) در محل سالن شهید چمران دانشگاه ارومیه نمود.

در این غرفه‌ها دانشجویان با انواع مواد مخدر و نارکوتیک و اثرات مخرب آن آشنا شدند و کتاب و بروشورهای تخصصی و متنوعی در زمینه اعتیاد در دسترس دانشجویان قرار گرفت.

همچنین همزمان با بازدید دانشجویان از غرفه‌ها به‌صورت نمادین، تعهد به خود و تأیید رنگی انگشتی برای نه به دخانیات اخذ گردید.

▪️ این نمایشگاه با همکاری انجمن معتادان گمنام (Narcotics Anonymous) و با حضور پرشور دانشجویان به کار خود خاتمه داد.